SWAROVSKI juweel + gratis verzending bij aankoop van meer dan ‚ā¨ 49

VOORWAARDEN VOOR ACTIE

Gelukkig Nieuwjaar 2018 ūüôā

GOUDSBLOEMZALF / CALENDULA ZALF

100% NATUURLIJKE, TRADITIONELE BEREIDINGSWIJZE

CALENDULA ZALF - Littekens, spataderen / aderontsteking, luieruitslag of zweren, droge en gevoelige huid, droge huid tegen vorst / bescherming van de huid tegen de vorst, droge, gebarsten voeten en hielen, winterhanden / droge handen...

 

VOLUME: 50 ml

Goudsbloemzalf¬†is een universeel middel bij bijna alle huidproblemen. De zalf biedt bescherming voor droge, gevoelige en ge√Įrriteerde huid. Als een beschermende en herstellende vette cr√®me is ze geschikt voor de dagelijkse behandeling van handen. In de winter biedt de zalf volwassenen en kinderen een adequate bescherming van de huid tegen bevriezing. Ze helpt ook bij snij-, schaaf- of brandwonden en bevordert de wondgenezing. De zalf werkt ook bij niet helende wonden en helpt bij het genezen van postoperatieve littekens.

Goudsbloemzalf¬†kan ook gebruikt worden voor massage. Regelmatige zachte massage van de enkels tot aan de knie√ęn heeft een gunstig effect op de bloedvaten van de onderste ledematen, spataderen en verlicht de pijn in de benen. De actieve bestanddelen van goudsbloem hebben een kalmerende en herstellende werking, remmen¬†ontstekingsprocessen en bevorderen de doorbloeding van de huid.

Bovendien kan goudsbloemzalf bij aambeien en doorligwonden worden gebruikt. De traditionele goudsbloemzalf is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

 

KOOP NU
‚ā¨ 8,05

GEBRUIK: Op de huid en de getroffen plekken smeren, bij massage gebruiken. Geschikt als dagcrème voor het gezicht en handen, niet alleen in de winter.

INGREDI√čNTEN: Adeps Suillus (in stoom gecentrifugeerde), Cera Alba (niet-gebleekte bijenwas), Aqua, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Vitamine E, betacaroteen.

 

>>> HOE KUN JE CALENDULAZALF ZELF THUIS MAKEN <<<

 

ZOALS EEN VOLKSWIJSHEID ZEGT:

Goudsbloemzalf¬†is een geneeskruid met een lange traditie. Vroeger werd deze zalf in elke boerderij huisgemaakt. Een typisch kenmerk van de goudsbloemen is de diepe gele tot rood‚ÄĎoranje kleur. Om zoveel mogelijk actieve bestanddelen uit de bloemen te halen, werd een cultivar geteeld, die vanwege zijn karakteristieke rijke bloemenkleur ‚ÄúVlam‚ÄĚ wordt genoemd. Goudsbloem bevat een breed en evenwichtig spectrum van actieve bestanddelen (bijv. caroteno√Įden, etherische oli√ęn, saponinen, slijmen, de alcohol¬†faradiol en arnidiol, de bitterstoffen calenden en calendulin, salicylzuur). Wanneer gebruikt in de vorm van kompressen, baden en traditionele zalven, heeft de zalf een gunstig effect op kleine kwetsuren, eczemen, littekens, spataderen en schimmels. Ze stimuleert het herstel en de vernieuwing van beschadigde huid.

Lavendelolie verzacht hoofdpijn en migraine, ze kan  ook gebruikt worden om slapeloosheid te bestrijden, spierpijn en reumatische aandoeningen te behandelen. Ze versnelt de genezing van huidcellen in brandwonden en lichte verwondingen, desinfecteert en regenereert de huid.

Vitamine E heeft een regeneratief effect op beschadigde huid, kalmeert huidirritatie en verbetert de genezing.

Bijenwas maakt de¬†huid¬†glad en verzacht¬†de huidstructuur. Deze was is niet kunstmatig gebleekt en bevat dus geen sporen van chemicali√ęn.

ANDERE PRODUCTEN

HOME