MEER OVER ONS

DR. DUDEK - TRADITIONELE HANDGEMAAKTE NATUURCOSMETICA

Fam Dudek

Al sinds 1991 produceert het familiebedrijf Dr. Dudek cosmetica volgens de oorspronkelijke traditionele recepten en met behulp van handmatige technologieën uitsluitend van biologisch actieve natuurlijke stoffen, zoals ongebleekte bijenwas en propolis, plantaardige olie, graanalcohol, bronwater, kruidenextracten, etherische oliën, mumijo uit de bergen, gesmolten gecentrifugeerd zalf in de waterdamp, en zonder het gebruik van chemische additieven. De producten worden met essentiële kruidenoliën en vitaminen geconserveerd.

Het gehele productieproces is grotendeels handwerk — van het verzamelen en het extraheren van de actieve bestanddelen, verwerking, het vullen van de producten in de verpakkingen tot de verpakking zelf, waar op het vaakst de met de hand getekende illustratie van het bepaalde geneeskrachtige kruid wordt afgebeeld. Meer over ons

De gegarandeerde veiligheid en werkzaamheid van alle producten van Dr. Dudek wordt niet allen bevestigd door de jarenlange ervaring op het gebied van de traditionele volksgeneeskunde, maar ook door klinische proeven van de werkzaamheid en de tolerantie van de huid, die uitgevoerd zijn door de laboratoria van de 1ste Medische Faculteit van de Karelsuniversiteit in Praag, gespecialiseerd in de stofwisseling en pathofysiologie van de huid.

PRODUCTEN

Fam Dudek