VOETSCHIMMEL - GEZONDE EN VROLIJKE VOETEN

VOETSCHIMMEL - GEZONDE EN VROLIJKE VOETEN

VOETSCHIMMEL - GEZONDE EN VROLIJKE VOETEN

 

Gebruik en aanwijzingen voor de behandeling van voeten aangetast door onaangename geur en schimmels:

Voetschimmel - Toepassing van propolis in de avond

Breng elke avond na het wassen van je voeten de propolis tinctuur aan op problematische plekken (we raden je aan om de problematische plekken met een rijkelijk bevochtigd cosmetisch wattenschijfje en uiteindelijk de hele voet meerdere keren in te smeren). Het is raadzaam om altijd een nieuw wattenschijfje per voet te gebruiken. De propolis tinctuur zorgt voor een perfecte desinfectie van de huid en het schimmelremmende effect van propolis voorkomt verdere schimmelvorming.

Breng de propolis zalf aan op problematische plekken(bij voorkeur ook op de hele voet)nadat de propolis tinctuur door de huid is opgenomen (dus na ongeveer 5 minuten). Wanneer de zalf voor het slapengaan wordt aangebracht, raden we je aan om dunne katoenen sokken te gebruiken, om vetvlekken op het bed te voorkomen.De propolis kan worden gebruikt om de huid te regenereren na het aanbrengen van de tinctuur, die de huid enigszins droogt, terwijl het schimmelremmende effect van propolis in de zalf verdere schimmelvorming voorkomt.

Voetschimmel - Toepassing van propolis in de ochtend

Breng de propolis tinctuur elke ochtend aan op problematische plekken (we raden je aan om de problematische plekken met een rijkelijk bevochtigd cosmetisch wattenschijfje en uiteindelijk de hele voet meerdere keren te smeren). Afhankelijk van je programma in de loop van de dag en het gevoel van comfort kun je nog een dunne laag propolis zalf aanbrengen, nadat de tinctuur door de huid is opgenomen. Houd er echter rekening mee dat de voeten vettig zullen zijn. Als de huid op je voeten nogal droog is, breng dan de zalf in elk geval ook ’s ochtends aan.

Voetschimmel - Verwachtingen en andere tips.

Het resultaat is afhankelijk van de ernst van het probleem, maar na ongeveer één week regelmatig gebruik is het positieve effect al zichtbaar. Na ongeveer een maand merk je reeds een aanzienlijke verbetering. Als er ook schimmelinfectie aan de nagel is en de schimmel op de huid na toepassing van de propolis tinctuur al bestreden is, is het passend om de propolis tinctuur op problematische nagels en de nagelomgeving te blijven toepassen, totdat er weer een nieuw nagel groeit in plaats van de beschadigde nagel.

 

Je brengt het middel aan op en ruim rondom de plekken. Bij saluthem.nl en bol.com koop je makkelijk en snel online hulpmiddelen tegen voetschimmel