CANNABISZALF - HENNEPZALF

CANNABISZALF

Cannabiszalf Dr. Dudek

Cannabiszalf / Hennepzalf - pierpijn en pijn in de rug, pijn in gewrichten en pezen, eczeem, wondgenezing, psoriasis / schubbenziekte, schaafwonden / gebarsten nagelriemen, schilferende huid, reumatiek, droge, gebarsten voeten en hielen, acne...

ACTIE 4 + 1 GRATIS

 

VOLUME: 50 ml

De regeneratieve CANNABISZALF - HENNEPZALF van Dr. Dudek bevat niet alleen cannabisolie(3%), maar als een van de weinige zalven op de markt ook cannabisextract(2%) voor een sterker effect. Cannabis in combinatie met heelkruid en klit in deze zalf heeft een sterke regeneratieve, ontstekingsremmende, antiseptische en schimmelwerende werking. De combinatie van kruiden in de traditionele zalfbasis van reuzel en bijenwas verzorgt, herstelt, beschermt en kalmeert bovendien de gevoelige huid. Het is geschikt voor de verzorging van droge huid en bij problemen met eczeem of psoriasis. 100% natuurlijke stoffen in de zalf stimuleren het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid, herstellen de hydratatie en verminderen de vorming van droge en ruwe plekken. De CANNABISZALF - HENNEPZALF is tevens geschikt voor de massage van chronisch pijnlijke spieren, pezen en gewrichten.

GEBRUIK CANNABISZALF:

Huid die aangetast is door eczeem 2-3 keer per dag smeren, bij gebruik voor de massage van chronisch pijnlijke spieren, pezen en gewrichten 2 keer per dag aanbrengen.

INGREDIËNTEN: Adeps Suillus (in stoom gecentrifugeerde), Cera Alba (niet-gebleekte bijenwas), Aqua, Alcohol Denat.(alleen gebruikt voor de extractie van kruiden, afgebroken in het daaropvolgende productieproces), Cannabis Sativa Leaf/Stem Extract, Arctium Lappa Root Extr., Sanicula Europaea Extr., Cannabis sativa seed oil, Lavandula Angustifolia Oil (Linalool, Limonene, Coumarin (natuurlijke ingrediënten van etherische oliën)), Vitamine E.

Zoals een volkswijsheid zegt:

Cannabis wordt al vanouds in de volksgeneeskunde gebruikt. Hoewel de plant oorspronkelijk uit Azië komt, wordt het in Europa al eeuwenlang geteeld. De basis van de hennepzalf is een maagdelijke hennepolie van de hoogste kwaliteit die wordt verkregen door de zaden van hennep koud te persen. De cannabisolie wordt gewaardeerd om zijn hoge gehalte aan essentiële vetzuren: omega‑3 en omega‑6. Het gunstige effect van deze vetzuren wordt bovendien versterkt door de werking van de vitamines A, D, E en B.

Cannabiszalf Dr. Dudek