AZIJATISCHE MUMIJOZALF 30 ML

Mumijozalf - Diep regenererendewerking op de huid en een gunstig effect op acne en rimpels

MUMIJOZALF

 

Mumijozalf Dr. Dudek

Mumijo is een harsachtige substantie uit de Aziatische bergregio´s, samengesteld uit ongeveer 80 minerale en organische elementen in een bewonderenswaardig evenwicht. Het wordt gekenmerkt door sterke regenererende, genezende, beschermende net als ontstekingsremmende effecten. Het draagt ook bij ​​aan de algehele verbetering van het immuunsysteem.

De mumijozalf kalmeert geïrriteerde huid na het zonnebaden en idealiter wordt ze in combinatie met de Sint-Jansolie gebruikt. De zalf is geschikt voor droge en gevoelige huid, ze bevordert de regeneratie en genezing van kleine huidwondjes. Bovendien werkt de mumijozalf ook goed voor acne. De zalf heeft tevens een gunstig effect op rijpe huid, daarom is de mumijozalf zeer geschikt voor dagelijks gebruik als nachtcrème.

SHOPPEN

GEBRUIK MUMIJOZALF:

Smeer droge, gevoelige huid, kleine huidwondjes, geïrriteerde huid na het zonnebaden en huid met acne met de zalf. Gebruik als nachtcrème of bijvoorbeeld 2-3 keer per week als een gezichtsmasker, om de algehele regeneratie en verzorging van de droge huid te stimuleren. Na het zonnebaden is het ideaal, om de huid in een bad met de toevoeging van de Sint-Jansolie te kalmeren en vervolgens met de mumijozalf te behandelen.

INGREDIËNTEN: Adeps Suillus (in stoom gecentrifugeerde), Cera Alba (niet-gebleekte bijenwas), Mumio, Aqua, Lavandula Angustifolia Oil (Linalool, Limonene, Coumarin (natuurlijke ingrediënten van etherische oliën)), Vitamine E.

Dankzij de uitstekende Mumijozalf heb ik mijn huid van acne gecorrigeerd en zichtbaar heeft regenereerd mijn littekens van acne. Dank u Dr. Dudek 🙂

Emma(17)

Al lange tijd heb ik over excellente werking tegen de rimpels van natuurlijke gave van de Aarde Mumijo gehoord. Mumijozalf gebruik ik al 3 maanden als nachtcréme en af en toe als een herstellende masker voor rimpels. Met de resultaten ben ik erg blij en ik moet zeggen mijn eeuwig droge en geïriteerde huid was nooit zo soepel en gevoed aan. Ik raad het vooral voor de droge en geïriteerde huid.

Lisa(59)

Zoals een volkswijsheid zegt:

In de Aziatische beschaving wordt al meer dan 3000 jaar gebruik gemaakt van mumijo. Zijn gunstige effecten op het menselijk lichaam werden reeds door beroemde oude artsen beschreven. Mumijo was een belangrijk middel voor de verwezenlijking van de machtsbelangen en een deel van de nationale schat. Zijn naam, die de oude Grieken van de Perzen overnamen, staat voor “stof ter bescherming van het lichaam”.

In Azië wordt het al duizenden jaren gebruikt om het lichaam, verzwakt door inspanning op het werk, mentale belasting dan wel stress, ziekte of ouderdom te versterken. Mumijo helpt om de immuniteit te verbeteren, reguleert de spijsvertering en stofwisseling. Het werkt ook genezend bij diverse huidproblemen. Over het algemeen heeft het een heel goede regeneratieve, genezende, beschermende en ontstekingsremmende werking en vanwege zijn significante biologische activiteit wordt het soms als een universeel geneesmiddel aanbevolen.

Lavendelolie verzacht hoofdpijn en migraine, ze kan  ook gebruikt worden om slapeloosheid te bestrijden, spierpijn en reumatische aandoeningen te behandelen. Ze versnelt de genezing van huidcellen in brandwonden en lichte verwondingen, desinfecteert en regenereert de huid.

Vitamine E heeft een regeneratief effect op beschadigde huid, kalmeert huidirritatie en verbetert de genezing.

Bijenwas maakt de huid glad en verzacht de huidstructuur. Deze was is niet kunstmatig gebleekt en bevat dus geen sporen van chemicaliën.

Mumijozalf Dr. Dudek

ANDERE PRODUCTEN