TRADITIONELE SMEERWORTELBALSEM 115 ML

Smeerwortelbalsem - Spierpijn en pijn in de rug, pijn in gewrichten en pezen, blauwe plekken en hematomen, kneuzingen, reumatiek, fracturen...

SMEERWORTELBALSEM 115ml

SMEERWORTELBALSEM

 

De Smeerwortelbalsem helpt om gespannen en pijnlijke spieren, pezen en gewrichten te verlichten en spiervermoeidheid na lichamelijke inspanning te verminderen. Ook versnelt het de genezing van blauwe plekken en kneuzingen.

Van oudsher gebruikten onze voorouders het smeerwortelextract vanwege zijn gunstige effecten op het weefselherstel en wegens zijn antiseptische, ontstekingsremmende en doorbloedende werking. De smeerwortelbalsem is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

GEBRUIK:

Bij massage en als kompressen om pijnlijke spieren, pezen en gewrichten te verzachten. Leg de kompressen 1-2 keer per dag (of gedurende de nacht) aan. Voordat de kompressen worden aangelegd, kan de getroffen plek worden ingesmeerd met de smeerwortelzalf, om het best mogelijk effect te bereiken.

INGREDIËNTEN: Aqua, Alcohol denat., Symfytum Officinale Root.

4x Smeerwortelzalf + 1x Smeerwortel balsem 115ml GRATIS

SHOPPEN

Voor een beter effect, raden we te combineren met SMEERWORTELZALF

 

Zoals een volkswijsheid zegt:

De smeerwortel wordt al vanouds in de volksgeneeskunde gebruikt, in historische bronnen wordt het zelfs sinds de 12e eeuw als geneeskrachtig kruid vermeld. De wortel bevat stoffen die een gunstig effect hebben op gekneusde of gespannen spieren, pezen en gewrichten. Deze geneeskrachtige stoffen versnellen de heling en regeneratie van beschadigd weefsel. Ze hebben ook een antiseptische, ontstekingsremmende en doorbloedende werking. Dit zijn voornamelijk de stikstof bevattende allantoïne, alkaloïden, organisch calcium, kalium, fosfor, plantenslijm, tannines, suikers, organische zuren en vitaminen A, B12 en C.

 

U bent misschien geïnteresseerd

SMEERWORTELZALFDe smeerwortelzalf is geschikt voor de behandeling van gespannen en pijnlijke spieren, pezen en gewrichten, kwetsuren, verstuikingen, kneuzingen, medische aandoeningen na fracturen, net als voor de behandeling van oedemen, reumatische klachten, blauwe plekken, hematomen, maar ook om aambeien te verlichten. Onze voorouders gebruikten het smeerwortelextract van oudsher om verschillende aandoeningen te genezen, zowel vanwege zijn gunstige invloed op het weefselherstel als vanwege zijn antiseptische, ontstekingsremmende en doorbloedende werking.

ANDERE PRODUCTEN

SMEERWORTELBALSEM | Dr. Dudek - Traditioneel en natuurlijk